Сьогодні, 28 березня, у Києві стартувала найбільша міжнародна туристична виставка UITT: «Україна - Подорожі та Туризм». На такому масштабному заході Вінниця представляє свій стенд. Загалом участь у виставці беруть понад 250 національних і світових туристичних операторів із 25 країн світу. Вони представлять розмаїття маршрутів для внутрішнього, в’їзного та виїзного туризму.

Традиційно, на початку весни, у Міжнародному виставковому центрі у Києві збираються на виставку сотні компаній-учасниць, представники готелів, санаторіїв, курортів, авіаліній та аеропортів. Відвідують захід понад 20 тисяч профільних фахівців і зацікавлених громадян з різних куточків світу. Це - головна подія туристичної сфери України, міжнародного масштабу. Адже тут збираються «ключові гравці» туристичного ринку, національні офіси, міжнародні представництва, перевізники, для того, щоб презентувати нові туристичні напрямки та ціни, укласти ділові контракти, обговорити проблемні питання галузі, а головне – в цілому позначити основні тренди розвитку туристичного ринку на найближчий рік.

Вінниця бере участь у найбільшій міжнародній туристичній виставці UITT: «Україна - Подорожі та Туризм»

Щороку у UITT беруть участь такі компанії, як Coral Travel, TUI, AnexTour, Natalie Tours, Pac Group, Amadeus, Oasis Travel, Mouzenidis Travel, Феєрія, Еліта Тур, Караван Люкс Тур, Vitiana, It-Tour та багато інших. Цього року до них долучилися Ernest Airlines, Adria Airways, Sanya Shengda TA, Online Bistro, 4Travel, Gino Paradise Aquapark, Pandora Travel, Tskaltubo Tourism Center, Doris, Louis Hotels Public, Enjoy Tatras, Atlantida Boutique Hotel, Hit Alpinea Kranjska Gora, Grand Hotel Rogaska, Sava Rogaska, Museum Hotel, Sava Hotels & Resorts, Зелена Буча, Plumeria Maldives та інші.

Вінниця бере участь у найбільшій міжнародній туристичній виставці UITT: «Україна - Подорожі та Туризм»

В UITT'2018 беруть участь представники з 25 країн, серед яких компанії з Італії, Китаю, Мальти, Мальдівської Республіки та США. На виставці представлені національні стенди: Болгарії, Угорщини, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю, Кіпру, Куби, Марокко, Словаччини, Словенії, Палестини, Туреччини, Тунісу, України, Шрі-Ланки та стенд регіону Каталонія.

Традиційно, організатори спільно з партнерами підготували ряд корисних заходів ділової програми, серед яких окремої уваги заслуговує круглий стіл Української Асоціації активного та екологічного туризму, а також заходи, організовані Національною Туристичною Організацією України, присвячені новій програмі «Турист України» та темі гастрономічного туризму в нашій державі.

Вінниця бере участь у найбільшій міжнародній туристичній виставці UITT: «Україна - Подорожі та Туризм»

Зазначимо, що в національній експозиції 2017 року взяло участь 30 міст і регіонів туристичної України, серед яких представники Львівської, Закарпатської, Одеської, Чернівецької, Херсонської, Запорізької, Миколаївської, Чернігівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Харківської та інших областей.

Детальніше з програмою UITT: «Україна - Подорожі та Туризм» можна ознайомитися на сайті



Переглядів: 2994
Поширень: 0