31 березня у Вінниці біля торгового комплексу «PLAZA PARK» відбувся щорічний традиційний Великодній ярмарок, де вінничани мали змогу придбати все необхідне для великоднього кошика.

М’ясні та ковбасні вироби, яйця, мед, олія, молокопродукти, хлібобулочні і макаронні вироби, овочі та фрукти, а також товари сувенірної святкової тематики – все це змогли придбати вінничани.

У Вінниці відбувся  Великодній ярмарок

Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, напередодні ярмарку облдержадміністрацією проводився моніторинг цінової ситуації на споживчому ринку, адже організатори рекомендували продавцям відпускати товар за цінами виробників, а це майже на 10-15% нижче ринкових та магазинних.

У Вінниці відбувся  Великодній ярмарок

«Як на мене, сьогоднішній великодній ярмарок – це ніби офіційний старт весни. Після огляду представленої продукції можемо зробити висновок, що основний акцент зроблено на широкому асортименті м’яса, яєць, молочної продукції. До того ж, бачимо випадки, коли за перших дві години торгівлі товаровиробники вже продали основну частину м’яса. Це говорить про хорошу ціну та якість. Також, цьогоріч збільшується кількість виробництва баранини. Це залежить, скоріше за все, від смакових особливостей вінничан. Ми запросили 179 товаровиробників, але по різним причинам сьогодні тут присутні 158 з них. В основному, всі виробники з Вінницької області, окрім лише тих, хто представляє сувенірну продукцію. Найбільш активну участь взяли Вінницький, Літинський, Тиврівський, Калинівський, Немирівський райони», - підкреслив Андрій Гижко.

У Вінниці відбувся  Великодній ярмарок

За словами директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимира Мережка, на ярмарку в широкому асортименті були представлені понад 150 товаровиробників майже з усіх районів області та м.Вінниці, а жителям та гостям міста Вінниці було запропоновано товарів на суму понад 2,5 млн. грн.

У Вінниці відбувся  Великодній ярмарок



Переглядів: 2868
Поширень: 0