Наразі триває прийом проектів для участі в конкурсі «Бюджет громадських ініціатив». Їх можуть подавати всі бажаючі вінничани, які хочуть брати участь у розвитку міста. Ідеї, які наберуть найбільше голосів, будуть реалізовані за кошти міського бюджету. В цьому році проекти прийматимуть до 15 травня.

Формат конкурсу унікальний тим, що громада сама формує проекти і підтримує їх під час загальноміського голосування. Цю світову практику Вінниця започаткувала однією з перших міст України, впровадивши щорічний конкурс проектів «Бюджет громадських ініціатив м.Вінниці».

Автором проекту може бути громадянин України, який досяг 16-річного віку. Кожен автор може подати два проекти: великий і малий. Але перед цим він має отримати підтримку не менше 10 вінничан.

Проекти можна подати електронною поштою у вигляді сканованого оригіналу документів на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Бюджет громадських ініціатив» або на всеукраїнську платформу «Громадський бюджет». У паперовому вигляді ініціативи прийматимууться з поміткою «Бюджет громадських ініціатив» за адресою м.Вінниця, вул. Соборна,59 (відділ звернень).

Менше місяця залишились для подачі проектів, які можуть бути реалізовані у 2019 році у рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив»

Інформація щодо правил написання проектів на конкурс «Бюджет громадських ініціатив м. Вінниці» у 2018 році розміщена на сайті конкурсу. Також консультацію можна отримати за номерами телефонів 59-53-21, 59-51-59, 59-51-36, 59-51-55.



Переглядів: 1791
Поширень: 0