"Вінницькі ІТ-фахівці за ініціативи Центру історії Вінниці розробили мобільний додаток "Вільна мапа". Цей додаток допомож мандрівникам самостійно орієнтуватися у нашому місті. Віртуальний путівник на даний час проходить тестування, і вінничанам пропонують також долучитися до апробації "Вільної мапи" та  допомогти розробникам, запропонувавши покращення для додатку. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук написа очільник Вінниці Сергій Моргунов".

"Я вже писав про створення туристичного додатку, який дозволяє мандрівнику самостійно орієнтуватися у Вінниці. Його розробили наші вінницькі IT-фахівці з ініціативи Центр історії Вінниці. І ось «Вільна мапа» проходить тестування. Я також вирішив спробувати бета-версію продукту.

Що можу сказати? У цілому віртуальний путівник – це корисна та актуальна ідея. Для тестування доступний поки базовий функціонал. Працювати з ним просто, інтерфейс зручний. Деякі технічні заминки були із вибором об’єкта маршруту. Вже відкоригували. Тож чим більше вінничан поділиться своїми враженнями, тим якіснішим буде кінцевий продукт. Короткий час запуску, швидкий відгук і цікаве наповнення – це важливі характеристики для користувача.

Мабуть, із завдань для розробників на майбутнє – аби додаток був сумісним і з іншими платформами, а не лише з Android.А які у вас пропозиції щодо покращення додатку?", - написав Сергій Моргунов.

Вінничанам пропонують протестувати мобільний туристичний додаток “Вільна мапа”

Для отримання доступу до бета-версії додатку необхідно пройти коротку процедуру реєстрації. Форма доступна за посиланням або за QR-кодом.

Увага! Додаток працює виключно на платформі Android.

 Відео - ВІНТЕРА



Переглядів: 2244
Поширень: 0