Талановита трирічна вінничанка Анастасія Барчишена – найменша художниця України, яка малює у стилі «реалізм». І цей унікальний факт буде офіційно зареєстрований 19 квітня представниками Національного проекту «Книга рекордів України» на персональній виставці юної мисткині у вінницькій «Галереї XXI».

Дівчинка намалювала акриловими та олійними фарбами на полотні 14 картин різних розмірів. І подивуватися цим роботам завітають не лише родичі та друзі маленької художниці, але й вчителі та учні художніх шкіл, представники влади, громадські активісти та культурні діячі, вінницькі художники та фотографи.

 Трирічна художниця з Вінниці встановить рекорд України

- Моя донечка – незвичайна художниця, - говорить мати дівчинки Анна Барчишена, яка сама професійно займається живописом і успішно викладає у власній Художній школі для дітей та дорослих. 

- В три роки, окрім картин у стилі абстракціонізму, Анастасія вже сама малює пейзажі, тварин і квіти, - каже мати. – Витримка донечки, уважність до деталей і кольору вражає. Одну картину може малювати дві години без перерви. У такі моменти Анастасія наче з головою поринає у світ живопису. Полюбляє перемальовувати відомі картини, вигадувати свої сюжети, нових героїв і змальовувати природу.

 Трирічна художниця з Вінниці встановить рекорд України

Встановлення рекорду України буде ознаменоване урочистим врученням юній художниці Диплому «Книги рекордів України». Він і підтвердить загальне визнання.

Виставка Анастасії Барчишеної відкриється 19 квітня, о 16.00, у «Галереї XXI» (вул. архітектора Артинова, 12а). Відвідати її можна буде до 26 квітня, включно.

 Трирічна художниця з Вінниці встановить рекорд України

Запрошуємо на відкриття! 



Переглядів: 3362
Поширень: 0