Талановита трирічна вінничанка Анастасія Барчишена – найменша художниця України, яка малює у стилі «реалізм». І цей унікальний факт 19 квітня був офіційно підтверджений представниками Національного проекту «Книга рекордів України» на персональній виставці юної мисткині у вінницькій «Галереї XXI».

Дівчинка намалювала акриловими та олійними фарбами на полотні 14 картин різних розмірів.

Про мистецький рекорд трирічної вінничанки дізналась вся Україна

Ведучий святкового відкриття виставки Максим Никитенко виголосив загальну думку про те, що Анастасія справді заслуговує, щоб про неї дізналася та пишалася вся країна.

Не даремно ж виставка маленької художниці відкрилась за участю Національного проекту "Книга рекордів України". Завдяки Голові наглядової ради Олегу Іваненко цей проект стверджує гідний імідж України в світі та популяризує досягнення наших співвітчизників.

Рекорд Анастасії Барчишеної того дня був офіційно підтверджений і на згадку про загальне визнання у дівчинки залишиться почесний диплом, який вручив їй офіційний представник "Книги рекордів України" Олексій Некрасов.

- Моя донечка – незвичайна художниця, - говорить мати дівчинки Анна Барчишена, яка сама професійно займається живописом і успішно викладає у власній Художній школі для дітей та дорослих. - В три роки, окрім картин у стилі абстракціонізму, Анастасія вже сама малює пейзажі, тварин і квіти. Витримка донечки, уважність до деталей і кольору вражає. Одну картину може малювати дві години без перерви. У такі моменти Анастасія наче з головою поринає у світ живопису. Полюбляє перемальовувати відомі картини, вигадувати свої сюжети, нових героїв і змальовувати природу.

Юну художницю привітала депутатка Вінницької облради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, сім'ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Людмила Станіславенко. Своє щире захоплення талантом дівчинки висловив Народний художник України Володимир Козюк. Міні-Міс світу Дарина Журбенко була приємно подивована роботами маленької мисткині.

Про мистецький рекорд трирічної вінничанки дізналась вся Україна

Підбадьорливі та дружні слова на адресу Анастасії лунали й від інших гостей свята. А журналісти атакували юну «зірочку» запитаннями.

Усіх мимоволі не полишала головна думка, якщо юна художниця демонструє таку майстерність вже у трирічному віці, то які ж картини вона малюватиме у майбутньому?!

Виставка Анастасії Барчишеної відкрита для відвідувачів у «Галереї XXI» (вул. архітектора Артинова, 12а). Відвідати її можна до 26 квітня, включно.



Переглядів: 2818
Поширень: 0