1-6 травня у Вінниці проходитиме XIII Міжнародний дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало». У ньому братимуть участь кращі дитячі танцювальні колективи з Вінниці та Вінницької області, різних міст України, а також – з Америки, Польщі, Молдови, Литви та Туреччини. Загалом більше тисячі дітей та 20 колективів. Вхід на всі концерти у рамках фестивалю безкоштовний.

Цього року Міжнародний дитячий фестиваль «Барвінкове кружало» проходитиме у Вінниці вже в тринадцятий рік поспіль. За цей час у ньому взяло участь понад 15 тисяч дітей з більш ніж 20 країн світу та різних регіонів України.

Наступного тижня у Вінниці відбудеться фестиваль «Барвінкове кружало»

«Уже традиційно в травні у Вінниці проходитиме фестиваль «Барвінкове кружало». Цей фестиваль був у нас започаткований у 2004 році, у 2007 році за ініціативи Володимир Гройсмана він став щорічним. Зараз фестиваль проводиться під патронатом Вінницького міського голови Сергія Моргунова. Це велике яскраве дійство, на яке приїздять до Вінниці колективи з усієї України та з-за кордону», - сказала заступник міського голови Галина Якубович.

Цього року до Вінниці на XIII Міжнародний дитячий фестиваль приїдуть учасники з американського міста Морган Хіл, штат Каліфорнія, Литви, Молдови, Польщі, Туреччини, Дніпра, Хмельницького та Вінницької області.

Наступного тижня у Вінниці відбудеться фестиваль «Барвінкове кружало»

«Такі заходи як фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало» надзвичайно потрібні у наш складний час. Фестиваль сприяє розширенню та зміцненню творчих та дружніх зв’язків, дає можливість обмінюватися досвідом», - зазначив організатор фестивалю, народний артист України Петро Бойко.

Розклад заходів

  • 2 травня церемонія відкриття фестивалю, об 11:00 годині у приміщенні театру імені Садовського.
  • 3 травня об 11:00 годині у театрі розпочнеться концерт народного ансамблю танцю «Барвінок». Наступного дня,
  • 4 травня, об 11-ій годині у Вінницькому державному педагогічному університеті розпочнеться концерт «Дружби» всіх учасників фестивалю.
  •  5 травня церемонія закриття фестивалю, о 17-ій годині у театрі імені Садовського.

Організатори запрошують усіх бажаючих відвідати фестиваль. Вхід на виступи колективів безкоштовний.



Переглядів: 2268
Поширень: 0