Вдруге у Вінниці пройде зліт байкерів. Це явище вже стало традиційним для багатьох міст України.
Організатором заходу виступає: Мотоспільнота міста Вінниці та мото-об’єднання «Шатуни».
Підтримку у організації надає виконком Вінницької міської ради.

14-16 травня 2010 року Вінниця приймає байкерський з\'їзд

В 2009 році Вінниця вперше приймала чисельну тусовку шанувальників двоколісної техніки. Гарний досвід минулого року та сподівання на нові приємні враження в 2010 році.

Вже розроблена програма перебування байкерів у Вінниці. Табір розташується поблизу міста. Підготовлені умови для проживання і харчування. Організатори пропонують їх на всі смаки і на всі гаманці. Для любителів скаутської романтики підготовлені намети і лісова кухня, для бажаючих відпочити в комфортних умовах є можливість розміститись в кімнатах зі всіма зручностями та готелях міста.

14-16 травня 2010 року Вінниця приймає байкерський з\'їзд

Зараз проходять узгодження щодо організації безпечного руху колони, безпеки громадського порядку. Велику допомогу надають співробітники державтоінспекції та міліції.

Для нас дуже важливим є не лише яскравий захід, але й безпека учасників та гостей.
Організатори прагнуть забезпечити гостинний прийом і справжню атмосферу байкерського свята. Байкер -- це людина, для якої мотоцикл є невід’ємною частиною життя, це образ мислення, стан душі. Це неймовірна свобода, відчуття польоту, коли під тобою сталевий кінь, а свіже повітря б’є в обличчя, коли вдихаєш запах розпеченого асфальту, а попереду кілометри невідомих шляхів, ти щасливий.

14-16 травня 2010 року Вінниця приймає байкерський з\'їзд

У Вінниці байкерська культура вже давно розвивається та поступово поширюється. Мото-з’їзд минулого року надав додаткового імпульсу для розвитку мото-клубів на Вінниччині. Байкерський з’їзд - це можливість познайомитись всім вінницьким любителям мото-техніки, а також зустрітись з мотоспільнотою зі всієї України та налагодити роботу потужного клубу.

Ми переконані в перспективах розвитку мото-туризму у нашому місті та області. Вінниця має переваги географічного розташування для розвитку мото-туризму - це центр України, є необхідна інфраструктура та цікаві туристичні об’єкти.

Проходитиме байкерський з’їзд в одному з літніх таборів в околицях Вінниці.

У програмі:

  • 14 травня зустріч та розміщення;
  • 15 травня організований виїзд до міста Вінниці, презентація та виставка мототехніки на площі ім.В.Стуса, екскурсія містом, виїзд з міста. Вечірня розважальна байкерська програма, музичні виступи.
  • 16 травня роз’їзд учасників.

Організатори очікують близько 200 учасників з’їзду. Запрошуються байкери з Вінниці, міст України, друзі з інших країн.

Запрошуємо всіх на виставку мото-техніки 15 травня о 12-00 на площу ім.Стуса.
Виставка триватиме всього дві години до 14-00 поспішайте.

Після того всіх гостей та вінничан запрошуємо на заходи з нагоди Дня Європи у Вінниці, що розпочнуться о 14-30 на майдані Незалежності

Додаткова інформація:
067-954-63-31 (Ігор); 093-879-40-20 (Сергій); 097-925-82-82 (Сергій)
59-52-82 (Відділ сім’ї, молоді та туризму Вінницької міської ради).


Переглядів: 6456
Поширень: 0