Апарат штучної вентиляції легень, універсальну цифрову УЗД систему, 12-канальний електрокардіограф, набори для проведення коронарографій, кардіологічні катетери та інше медобладнання отримає Вінницький регіональний клінічний лікувально-діагностичний центр серцево-судинної патології. Крім того, міські клінічні лікарні №1 та №3 будуть забезпечені діагностичними автоматизованими комплексами зі стрес-системою велоергометр. Це обладнання придбано за рахунок субвенції з державного бюджету.

Щороку лікарні Вінниці оснащуються новим обладнанням, яке дозволяє підвищувати якість надання медичних послуг вінничанам. 27 квітня депутати міської ради проголосували про прийняття у комунальну власність громади Вінниці медичного обладнання та витратних матеріалів, придбаних за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Обладнання та витратні матеріали передають на виконання заходів спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» у напрямку покращення медичної допомоги хворим із серцево-судинною патологією».

Згідно з прийнятим рішенням міським клінічним лікарням №1, №3 та Вінницькому регіональному клінічному лікувально-діагностичному центру серцево-судинної патології передадуть спеціальне обладнання для визначення прихованих форм ішемічної хвороби серця під час навантажень. Це – діагностичні автоматизовані комплекси зі стрес-системою велоергометр «AMEDTEC ECGpro Streess-test» (Німеччина).

У Вінницький регіональний клінічний лікувально-діагностичний центр серцево-судинної патології придбано також цифрову мобільну рентген-діагностичну систему з рентген-прозорим операційним столом, універсальну цифрову ультразвукову діагностичну система ViVid S70, апарат штучної вентиляції легенів високого класу Evita V300 (Німеччина).

Завдяки субвенції у центрі з’явиться ще й 12- канальний електрокардіограф (Польща), система холтерівського аналізу ЕКГ (Німеччина), діагностична система ЕКГ з навантаженням (з біговою доріжкою). А також – витратні матеріали для лікувального процесу. Серед них – набори для проведення коронарографій, голки ангіографічні пункційні, кардіологічні діагностичні та направляючі катетери, балонні катетери тощо.



Переглядів: 1471
Поширень: 0