Творчість наповнює життя яскравими фарбами, дарує справжню радість, допомагає відволіктися від буденності та по-справжньому відпочити.

Про це точно знає молода художниця Анна Барчишена. Талановита майстриня із досвідом закордонних виставок і роботи, вона відкрила у Вінниці власну Художню школу та запрошує нині усіх бажаючих на цікаві майстер-класи, де кожен бажаючий, не залежно від віку та досвіду, зможе навчитися створювати власні мистецькі шедеври.

Запрошуємо на художні майстер-класи від Анни Барчишеної

- Витримка, точність, зосередженість - ось що всім нам необхідно і саме малювання дозволить відкрити себе та свої приховані таланти, - впевнена Анна Барчишена. - Ви навчитесь малювати в стилі пейзажного та портретного живопису, дізнаєтесь більше про історію мистецтва.

Художня школа Анни Барчишеної вже користується у Вінниці неабиякою популярністю, її рекомендують усім, хто хоче розвинути творчі здібності своїх дітей, або й самому подружитися з пензлем і фарбами.

Студія - зручна, комфортна, оснащена усім необхідним для навчання. Тут заохочують до розкриття таланту. А головне - роботи талановитих вихованців дуже швидко потрапляють у справжні виставкові зали.  

 Запрошуємо на художні майстер-класи від Анни Барчишеної

Так, зовсім недавно виставку робіт учнів Анни Барчишеної радо демонструвала вінницька "Галерея ХХІ", а 19 квітня донечку художниці - трирічну Настю Барчишену представники Національного проекту «Книга рекордів України» у тій самій галереї офіційно визнали Найменшою художницею України в стилі "реалізм".

Звісно ж, здібності до малювання у такому ранньому віці дитина отримала від матері. Ту саму майстерність та любов до живопису Анна Барчишена постійно прививає усім своїм учням.

А ще щедро ділиться результатами власного натхнення. Зокрема, цієї весни видатний співак Вахтанг Кікабідзе, прямо під час концерту у Вінниці отримав на сцені з рук художниці свій портрет і був надзвичайно зворушений таким подарунком.

- Сподіваюся, портрет принесе йому багато радості, міцного здоров'я та довгих років життя, - сказала тоді Анна Барчишена.

Запрошуємо на художні майстер-класи від Анни Барчишеної

А ми впевнені, не менше радості принесуть усім бажаючим і візити на її художні майстер-класи.

Зацікавилися? Тоді Вас чекають у готелі "Південний Буг", 6-й поверх, офіс №600. Школа відчинена щодня з 11:00 до 20:00 (без вихідних). Приходьте, вам будуть раді.

Телефон для довідок: (093) 98 141 08.

В художній школі Анни Барчишеної малюють усі!



Переглядів: 2298
Поширень: 0