13 травня о 15:00 у Парку Дружби Народів (Вишенське озеро) розпочнеться MamaFest присвячений відзначенню Дня Матері в Україні.

Фестиваль буде проводитись вже вдруге та має на меті популяризацію святкування Дня Матері, впровадження даного свята у життя вінничан, плекання сімейних цінностей та забезпечення культурного відпочинку мешканців нашого міста.

Цьогорічний фестиваль буде більший за масштабами та наповненням. Так до організації свята долучились понад 20 компаній, організацій, ініціатив. Програма заходу міститиме тематичні лекторії, виступи творчих колективів, спортивні змагання, а також різноманітних майстер класів. Окрім того для гостей фестивалю організатори підготували безліч конкурсів та подарунків.

В неділю у парку Дружби народів до Дня матері та Дня сім'ї проведуть  MamaFest

В програмі фестивалю:

Майстер класи з ментальної арифметики для дітей, дихальної гімнастики, розтяжки, карвінгу (вирізання з фруктів), зачіски з плетіння, фейс арту, візажу, оформлення брів, малювання на полотні, експрес діагностика стилю спілкування з дитиною, виготовлення декоративних квітів тощо.

Лекторій з логопедом, психологом (Як бути мамою та залишатись собою), дієтологом (Правила здорового харчування), косметологом (Правила догляд за шкірою обличчя та тіла)

На сцені відбудуться майстер класи зі східних танців, Kangoo Jumps, показ дитячої моди, вокальні та хореографічні виступи.

Окрім того організатори підготували спортивні конкурси, естафети та змагання.

Також ви зможете зробити багато гарних фото, адже на фестивалі будуть тематичні фотозони.

Організаторами фестивалю є громадські організації «Вінницька європейська стратегія» та «Соціально-культурний простір» за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації.

Щиро запрошуємо усіх бажаючих на фестиваль! Давайте святкувати справжнє українське свято разом! 



Переглядів: 2564
Поширень: 0