Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 травня близько 21.00 години на автодорозі сполученням Стрий-Кропивницький-Знам`янка в с. Писарівка Вінницького району. Водій автомобіля «Opel Astra» допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Renault Master». Від отриманих ушкоджень в кареті швидкої допомоги померла пасажирка автомобіля, 9-місячна дитина.

Попередньо встановлено, що 28-річний житель Тульчинського району допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Renault Master» під керуванням 54-річного вінничанина.

Від отриманих травм, несумісних з життям, під час транспортування автомобілем швидкої медичної допомоги померла 9-місячна дитина, яка їхала разом з батьками в автомобілі «Opel Astra».

Водій цього автомобіля та ще дві його пасажирки: 26-річна жінка та 18-річна дівчина з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до протишокового відділення МКЛ ШМД.

В ДТП неподалік Вінниці загинуло немовля, ще троє осіб потрапили до лікарні

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває розслідування.



Переглядів: 3058
Поширень: 0