20 травня 2018 на великій сцені театру ім.Садовського відбудеться грандіозний фінал «Місіс Вінниця 2018».

Фіналістками проекту стали 15 вінничанок віком від 27 до 40 років, які мають досвід материнства та досягли успіху у різних сферах життя. Загалом на адресу оргкомітету надійшло 206 заявок.

«Місіс Вінниця» - не типовий конкурс краси, а найжіночнішим проект, який має соціальну та доброчинну місію. Конкурсантки підготували власні соціальні ініціативи, присвячені допомозі вразливим категоріям населення, розвитку інклюзивного простору, підтримці молоді, впровадженню освітніх програм, пропаганді здорового способу життя тощо. За результатами фіналу 7 конкурсанток отримають можливість реалізувати свої ідеї впродовж року.

«Місіс Вінниця» об’єднала громадськість, відомих особистостей України, учасниць та представників соціально-відповідального бізнесу навколо спільної доброчинної місії. Вдалося придбати автомобіль швидкої допомоги «Місіс Рятівниця», який 30 травня вирушить у свою першу ротацію в Донецькій області і нестиме бойову варту при Першому добровольчому медичному шпиталі ім.М.Пирогова. Машина займатиметься евакуацією поранених військових у зоні АТО. Її можливості дозволятимуть проводити операції у польових умовах. Втілення проекту «Місіс Рятівниця», а відповідно і доставку машини в Україну, взяв на себе відомий волонтер «Степанич», письменник Юрій Тира.   

20 травня реанімобіль буде представлено на загальний огляд на площі біля театру. Тут же зіркові гості проекту напишуть на його капоті послання українським захисникам.

У фіналі «Місіс Вінниця» конкурсантки презентуватимуть свої відеовізитки, де розкриють себе крізь призму родини, захоплень та професії. Вони також матимуть кілька виходів у різних образах: національному вбранні та вечірніх сукнях.

Обирати переможниць різних номінацій будуть зірки Всеукраїнського масштабу. До складу журі увійде найвідоміший мандрівник України Дмитро Комаров, найсильніша людина планети Василь Вірастюк, улюблений «Віталька» Гарік Бірча, найінтелектуальніший телеведучий «Що? Де? Коли?» Олександр Андросов, актори команди «VIP-Тернопіль». Ведучі вечора – тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкин та гуморист Дмитро Ворожко.

Спеціальні гості свята – творче подружжя Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Імена інших знаменитостей організатори до самого фіналу тримають у таємниці. Але вже відомо, що це люди з першого ешелону української естради.



Переглядів: 2156
Поширень: 0