Уже завтра, 19 травня, Вінниця відзначатиме День Європи. На вінничан та гостей міста чекає цікава розважальна та мистецька програма на різний вік та смак. На святі усі відвідувачі знайдуть розваги для себе та зможуть приємно і цікаво провести час.

У цей день вулиця Соборна стане пішохідною.

Святкування стартує о 14:00 на майдані Незалежності із танцювального флешмобу, в якому візьмуть участь 1500 учасників Одразу після офіційного відкриття, розпочнеться симфо-шоу у виконанні оркестра «PRIME ORCHESTRA», яке продовжиться танцювальним шоу від київського колективу «JAZZBALLETKIEV».

В центрі міста також проходитиме фестиваль «VinBookFest», де діятиме книжкова виставка-ярмарок українських видавництв та книгарень, різні майстер-класи. Можна буде відвідати міні-музей «Історія книги», тематичні фотозони та побачити просторові інсталяції, мистецький проект «Архітектурна мозаїка Європи», різні виставки та живі скульптури.

На День Європи у Вінниці відбудеться танцювальний флешмоб за участі 1500 учасників

Ближче до вечора для вінничан та гостей міста на майдані Незалежності виступить українська співачка Христина Соловій.

Вулиця Соборна стане місцем проведення проекту «Вулиця європейського мистецтва». Тут діятимуть творчі локації «Класика», «Сучасне мистецтво» та «Джаз». На центральній вулиці міста виступатимуть кращі колективи міста, області та Республіки Польща. Будуть розташовані різноманітні фотозони, інсталяції в 3D форматі, квіткові композиції. Уже традиційно будуть працювати «живі» фонтани. А в рамках проекту «Графіті Life» будуть створювати картину на спеціальних полотнах у стилі графіті. А ще танцюватимуть «Віденський вальс по-вінницьки».

На Соборній проводитимуся різноманітні майстер-класи, «SiViProject» влаштують бармен-шоу, а також відбудеться презентація еко-транспорту та ретро-автомобілів. Буде облаштовано зону Barbershop.

19 травня на вінничан та гостей свята чекає чимало розважальних програм.

На День Європи у Вінниці відбудеться танцювальний флешмоб за участі 1500 учасників

Більш детальніше про перелік заходів можна дізнатися за посиланням 



Переглядів: 4939
Поширень: 0