Україна цінує і поважає європейські цінності, і бореться за них. Про це сказав Прем'єр-міністр України під час святкування Дня Європи у Вінниці.

"Ми цінуємо та поважаємо європейські цінності та боремося за них. Європа – це не просто слово, це цінності та високі стандарти життя громадян", - сказав Прем'єр-міністр.

Він нагадав, що святкування Дня Європи - давня традиція. І сьогодні Вінниця стала одним з найкомфортніших місць України.

"Українці повинні жити краще, бо вони цього заслуговують. Ми готові важко працювати, щоб Україна не просто стала членом Європейського Союзу, а сильним його членом, з потужною армією, економікою, високими соціальними стандартами. Це - наше завдання", - зазначив Володимир Гройсман.

Володимир Гройсман на Дні Європи у Вінниці: Ми цінуємо і поважаємо європейські цінності

Він додав, що попереду важка праця. "І ми маємо пам’ятати, що Україна і є Європа, наше завдання зробити Україну насправді сильною країною. Разом ми здобудемо перемогу. Україна – це Європа!", - наголосив Глава Уряду.

Володимир Гройсман на Дні Європи у Вінниці: Ми цінуємо і поважаємо європейські цінності

Довідково

Цього року під час святкування Дня Європи у Вінниці був встановлений рекорд України: понад 1,5 тис дітей одночасно станцювали танець "Небо над Європою". Це стало наймасовішим хореографічним дійством.



Переглядів: 3005
Поширень: 0