У суботу, 2 червня у Вінниці на майданчику біля ТРЦ «Мегамол» відбудеться «Фестиваль сім'ї». Захід розпочнеться о 12:00 і триватиме до 20:00. На відвідувачів чекають майстер-класи, арт-майданчики та багато інших розваг.

Свято для всієї родини триватиме майже весь день. Можна буде спробувати свої сили у тенісному турнірі, сфотографуватися у костюмах пожежників, лікарів та поліцейських, зіграти у лоторею.

Також буде облаштована локація для діток, арт-майданчики, аквагрими, танцювальні батли та виступи відомих колективів, розваги від аніматорів. А ще діятиме відкрите кафе та буде облаштована територія снеків та напоїв.

У Вінниці відбудеться «Фестиваль сім'ї»

«Ми влаштовуємо свято для всієї родини спільно із громадською організацією «Полум’я надії», Всеукраїнською благодійною організацією «АСЕТ», Вінницьким міським центром соціальних служб сім’ї, дітей та молоді. Також нас підтримав депутат міської ради Андрій Андреєв. Ми хочемо показати, що сім’я – основа майбутнього щасливого суспільства», - розповіла керівник Вінницького міського реабілітаційного центру молоді з фізичними обмеженнями «Гармонія», уповноважена з прав людей з інвалідністю Раїса Панасюк.

Також на відвідувачів свята чекають солодкі подарунки від одного із спонсорів свята.



Переглядів: 2952
Поширень: 0