Сьогодні, 1 червня, у Палаці дітей та юнацтва дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування вручили матеріальну грошову допомогу та солодощі. Привітав міський голова й сьогоднішнього іменника Іллю Гутянського. Загалом подарунки отримали близько 200 дітей.

«Вітаю вас з першим днем літа і Міжнародним днем захисту дітей. Думаю, що всі дітки налаштовані гарно відпочити. Дитинство – це гарна пора, адже можна багато часу займатися улюбленими справами, відвідувати різні гуртки, вдосталь відпочивати. Я можу сказати, що у Вінниці ми опікуємося тими питаннями, які стосуються освіти, адже діти – це майбутнє. Потрібно докладати багато зусиль, аби ми всі розуміли, що кращого міста ніж Вінниця немає. Я дякую батькам, вчителям за те що вони вкладають душу у виховання молодого покоління», - сказав під час привітання міський голова Сергій Моргунов.

До Міжнародного дня захисту дітей у Вінниці привітали дітей-сиріт та позбавленого батьківського піклування

На обліку у міській службі у справах дітей перебуває 69 дітей-сиріт та 173 дитини, позбавлені батьківського піклування, з них 212 (88%) передано до сімейних форм виховання.

Протягом 2018 року усиновлено 3 дітей, передано під опіку 5 дітей, повернуто біологічним батькам 1 дитину.

На даний час у Вінниці функціонує 15 прийомних сімей, у яких виховується 21 прийомна дитина.



Переглядів: 2157
Поширень: 0