У Вінниці завершився останній етап тренінгів з особистої безпеки, організованих представниками Консультативної місії Європейського Союзу та Канадської поліцейської місії в Україні. 21 поліцейський отримав диплом інструктора. Впродовж 2-х років в Україні таку спеціальну підготовку пройшли понад 200 поліцейських. Бюджет цього тренінгу склав майже 300 тисяч євро.

З 14 травня по 8 червня на базі тренінгового центру ГУНП у Вінницькій області поліцейські навчалися за чотирма напрямками: тактика самозахисту, патрулювання, навчання на основі сценарію початківця та інструктора. У тренінгу взяли участь дванадцять тренерів. Після закінчення кожного блоку проводилось оцінювання практичних навичок слухачів у формі іспиту.

У Вінниці поліцейські інструктори з особистої безпеки отримали сертифікати

У церемонії вручення сертифікатів взяли участь старший радник із загальної правоохоронної діяльності Консультативної місії Європейського Союзу Тімоті Джордж Шілстон та заступник начальника канадської поліції, старший радник з навчальних програм Орест Гнатків.

Іноземні гості відзначили наполегливість та професійність поліцейських під час навчального курсу.

У Вінниці поліцейські інструктори з особистої безпеки отримали сертифікати

Начальник відділу професійної підготовки Олексій Шелепало в свою чергу подякував колегам з КМЄС та Канади за сприяння у проведенні навчань, співпрацю та передачу досвіду українським поліцейським:

- Ми дуже вдячні нашим іноземним партнерам, які приділили багато уваги та часу заняттям з поліцейськими. Кожен з поліцейських під час навчання отримав нові знання та навички, які в подальшому використовуватимуть в роботі та передаватимуть своїм колегам.

У Вінниці поліцейські інструктори з особистої безпеки отримали сертифікати

За словами старшого радника із загальної правоохоронної діяльності Консультативної місії Європейського Союзу Тімоті Шілстона, це остання частина з курсу підготовки інструкторів з особистої безпеки, що тривала майже два роки в Україні. Понад з 200 поліцейських з різних регіонів країни отримали професійні знання. Бюджет цього тренінгу склав майже 300 тисяч євро.

Цього разу курс успішно пройшов 21 поліцейський з Вінницької, Сумської, Миколаївської, Кіровоградської, Запорізької, Рівненської, Київської, Донецької, Житомирської, Полтавської, Одеської та Тернопільської областей.



Переглядів: 1768
Поширень: 0