1+1 медіа розпочала прийом робіт на пітчинг ідей The Next Big Thing. Generation і запрошує Вінничан долучитися до участі. Заявки подаються у двох номінаціях: X-серіали та Z-веб-формати, до останньої приймаються ідеї YouTube-каналів та серіалів для Instagram, тривалістю рівно одна хвилина. Прийом триватиме до 23 липня включно.

Брати участь у пітчингу можуть усі охочі, яким вже виповнилося 18 років. Подати роботу можна через спеціальну форму на сайті проекту media.1plus1.ua/pitching.

Ідеї у кожній із номінацій не мають жодних жанрових обмежень.

Відбір фіналістів проходитиме у три етапи. На основі голосів журі та глядацького онлайн-голосування буде обрано ТОП-20, співвідношення 70% на 30% відповідно. На другому етапі півфіналістам буде запропоновано деталізувати свою ідею, надіславши сценарій від 2 до 5 серій/випусків. Після чого журі визначить ТОП-10, які вже на фіналі особисто захищатимуть свою ідею.

Наприкінці вересня буде відібрано по три переможці у кожній номінації. Володарі перших місць отримають реалізацію власної ідеї.

Нагадаємо, 1+1 медіа презентувала оновлений пітчинг ідей. Теорія поколінь та нові форми стали у фокусі концепції проекту на 2018 рік.

Офіційна група The Next Big Thing у Facebook

Офіційна група The Next Big Thing у Instagram



Переглядів: 1553
Поширень: 0