Вінницький міський голова Сергій Моргунов започаткував у мережі Фейсбук флеш-моб, який має за мету привернути увагу до безпритульних тварин. Вінничан, які підібрали кошеня або собаку з вулиці, або ж взяли з притулку, запрошують ділитися світлинами зі своїми улюбленцями разом із хеш-тегом #Прихисти.

"На одному з фото – улюблениця моєї родини, киця Мура. 11 років тому вона «прибилась» до нас ще кошеням. Друзі кажуть, що Мура зовсім не схожа на «вуличну» кицьку. У неї є дім, за нею доглядають, а вона відповідає нам ласкою. Хоча, як і усі коти, має характер. Знаю: чимало вінничан можуть розповісти подібні історії. Але так само ще є чимало тваринок, які досі блукають вулицями. Одні їх жаліють, інші вважають проблемою.

Сергій Моргунов започаткував у соцмережі флешмоб #Прихисти в підтримку чотирилапих друзів

Мені і справді цікаво, наскільки ми є зрілою і відповідальною громадою в цьому питанні. Тому пропоную започаткувати флешмоб #Прихисти

Фотографуйтесь з вашими улюбленцями, яких ви підібрали з вулиці чи взяли з притулку, ставте хештег #Прихисти – разом привернемо увагу до цієї теми і допоможемо чотирилапим друзям", - написав С.Моргунов.

Нагадаємо, У Вінниці створили муніципальний притулок для безпритульних тварин



Переглядів: 2293
Поширень: 0