Увечері о 19:20 на філіях Суспільного в партнерстві з @Громадський рух ЧЕСНО стартує четвертий випуск всеукраїнського медіа-проекту #Звіти_наживо, присвячений проведенню ремонтів дорожнього покриття.

У прямому ефірі телеканалу “ВІНТЕРА” і радіо “ВІНТЕРА” начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук розповість про результати своєї роботи та відповість на запитання громадян та журналістів.

Команда Суспільного за участі Громадського руху ЧЕСНО поставить чиновникам, відповідальним за проведення ремонтних робіт на дорогах, питання про планові ремонти доріг, якість дорожнього покриття, пріоритетність ремонтів у області, розмір фінансування та дотримання міжнародних стандартів ремонтних робіт.

Пряму трансляцію #Звіти_наживо дивіться на сторінці філії ПАТ НСТУ "Вінницька регіональна дирекція "ВІНТЕРА" у мережі  Фейсбук .

Якщо вам є що запитати у Ігора Корольчука, напишіть пост чи коментар, де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Корольчука.

Наші ведучі озвучать ваше питання у прямому ефірі!

Також можна поставити питання протягом прямого ефіру за телефоном: (0432) 55-29-92 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).



Переглядів: 2007
Поширень: 0