Честь нотаріальної професії та величне ім’я нотаря «Олімпійська збірна» Української нотаріальної палати захищала цьогоріч на ІХ Спортивній Нотаріальній Олімпіаді, яка проходила в містечку Мшана Дольна (Республіка Польща) з 13 по 16 травня 2010 року.

«Олімпійська збірна» Української нотаріальної палати захищала цьогоріч на ІХ Спортивній Нотаріальній Олімпіаді

Представляючи на європейській арені інтереси цілої країни, українська команда проявила свій непереборний спортивний хист та незламний дух у жагучій боротьбі за перемогу.

У цих спортивних змаганнях прийняли участь дев’ятнадцять команд представників різних куточків Європи, зокрема: Чехії, Польщі, Словаччини, Болгарії, Угорщини, Росії та України. Приймаючи участь у різноманітних видах змагань, команда доклала неймовірних зусиль аби достойно представити Україну та здобути почесне четверте місце у загальному заліку серед команд – учасниць нотаріальної спортивної олімпіади.

До складу «Олімпійської збірної» увійшли вісімнадцять представників Вінницької, Київської та Запорізької областей. Три золоті, три срібні та п’ять бронзових медалей залишилися у доробку командних нагород українців. Юрій Римаренко показав достойні результати у спортивних змаганнях з плавання, зокрема у вільному та класичному стилях, здобувши дві бронзові нагороди. Спортивна четвірка у складі Марини Башти, Марії Вихрущ, Олександра Остапенка, Юрія Римаренка, прийнявши участь у змішаній естафеті з плавання, виборола срібну медаль. У боротьбі за першість мужньо змагалися на бігових доріжках з майстрами легкої атлетики - представниками команд Польщі, Угорщини та Росії, Валерій Вербовський, Олександр Остапенко, Дмитро Беник, виборовши бронзову відзнаку у естафеті 4х100 метрів серед чоловіків. Крім того, Володимир Семенченко здобув бронзову нагороду у забігу на 400 метрів серед чоловіків та,обійшовши минулорічних призерів, установивши новий рекорд нотаріальних олімпіад, завоював золоту медаль із стрибків у довжину, а Анатолій Поліщук у напруженій фінальній боротьбі із представником Російської збірної зайняв почесне друге місце по стрибках у висоту. Світлана Дунаєвська вдруге здобула першість у одному із силових змагань і, тим самим, доповнила загальний залік командних нагород почесною золотою медаллю. Тетяна Глухманюк прийняла активну участь у змаганнях із метання ядра та підняття гирі, продемонструвавши п’ятий результат з поміж двадцяти учасників. Тетяна Вінницька приймала активну участь у забігах на різні види дистанцій, стрибках у висоту та у довжину. Ольга Грибанова завоювала беззаперечну першість на турнірі з великого тенісу. Валерієм Рудиком, Людмилою Рудик, Марією Вихрущ, Юрієм Посвятенком та Валерієм Корнійчуком команда УНП була представлена на турнірі із перетягування канату, здобувши іще одну бронзу.

Футбольні здібності Сергія Лободи, Володимира Семенченка, Дмитра Беника, Василя Кондратьєва, Олександра Остапенка, Валерія Рудика, Юрія Посвятенка, Анатолія Поліщука, Валерія Вербовського, Валерія Корнійчука, були реалізовані у складі футбольної команди української збірної. Валерій Корнійчук також прийняв участь у шаховому турнірі. Марина Башта, Ольга Грибанова, Володимир Семенченко та Дмитро Беник завоювали командне срібло, прийнявши участь у естафеті із перепонами.

Захват публіки, шквал бурних оплесків та позитивних емоцій викликав запальний виступ української команди на пісенному конкурсі олімпіади, який долучив до загальної скарбнички іще одну відзнаку.

Нестримні емоції, отримані в результаті спортивних досягнень та плідного спілкування з колегами з інших держав, у поєднанні з неймовірними зусиллями та незламним спортивним духом, втіленим у жагу до перемоги, надихали кожного з нас на боротьбу та дарували чудово веселий та піднесений настрій.


Переглядів: 3975
Поширень: 0