В приміщенні «Укртелекому» 15 червня в селекторному режимі проведено засідання оргкомітету за підсумками обласного етапу Всеукраїнської благодійної акції допомоги новонародженим дітям з різними вадами «Серце до серця», яка проходила з 3 по 23 травня.

Всеукраїнська акція «Серце до серця» зібрала майже  300 тис. грнКошти, зібрані волонтерами за час кампанії перераховано на рахунок ВАТ «Державний Ощадний банк України» для придбання медичного обладнання у неонатальний центр Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

За результатами підрахунку Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», який є основним організатором акції в Україні Вінницька область станом на 14 червня 2010 року зібрала 275 тис. 153 грн. 77 коп., що майже у 1,5 рази більше ніж у попередньому році, і посіла ІІ місце в Україні за сумою зібраних коштів. Всього по Україні зібрано 3 млн. 286 тис. грн., що на 600 тисяч більше ніж у 2009 році.

Найбільше коштів зібрано у м. Вінниця – 38 570, 87 грн., що не дивно адже саме на території міста проведено фінал акції, участь у якій взяли понад 300 волонтерів молодіжних громадських організацій. Акція проводилася на площі Козицького, площі Фонтанній в парку ім. Горького та площі Театральній.

Всеукраїнська акція «Серце до серця» зібрала майже  300 тис. грнСеред районів І місце зі збору коштів зайняв Хмільницький район, ІІ – Томашпільський район, а відповідно ІІІ – Бершадський район.

Значну допомогу надали спонсори, а саме служба таксі «Вимпел», ТМ «Рудь», кінотеатр ім. Коцюбинського, салон краси «Водолій», ресторан «Мерінгато», магазин музичної апаратури «Метроном», інтернет–портал – tutvse.com.ua, мережа косметики Faberlic, ательє «Elen-f», «By Me», магазин музичного інструменту "Рок-н-рол", товариство "Україна -Польща - Німеччина".

Завдяки зібраним коштам кожна дитина, яка потребує допомоги, зможе проходити лікування на закупленому обладнанні безкоштовно.


Переглядів: 3589
Поширень: 0