шоу "пляжна мода"Де відпочивати і як одягатися - два головних питання сезону! У цьому році вінничанам допоможуть визначитися з літніми тенденціями моди журнал «Fashion week», жіночий клуб «Перлина» та відділ сім\'ї, молоді та туризму міста.
Вони організували для земляків справжній Fashion-показ «Пляжна мода», який проходитиме 7 липня 2010 р. в день Івана Купала «на Парижі».

Професійний подіум буде стилізований під пляж, а те, що відбуватиметься на сцені перенесе глядачів на морські береги. Гості зможуть побачити колекції брендового чоловічого і жіночого одягу, прямо під відкритим небом. Модники отримають задоволення від різноманіття представлених капелюшків та окулярів, взуття та сумок. Як кажуть: «від спортивного стилю - до гламуру».

Родзинка заходу - показ купальних костюмів! І краще бути в перших рядах, щоб не пропустити таке, адже у Вінниці не часто дівчата розгулюють у центрі міста в купальниках!
Для кого відпочинок - пляж, а для кого відпочинок - туризм. Для завзятих туристів на показі теж буде що подивитися ...

Що ж, вдячному глядачеві - гарне шоу! У розважальній програмі: жаркі східні танці, дует барабанщиків, шоу бодібілдерів і різна екзотика.
Конкурси та подарунки від партнерів свята ТРЦ Магіцентр, банку «Фінанси і кредит» та торгової марки «Рудь».

Медіа-Підтримка проекту: газети «По-українськи», «Смарт», «Кур\'єр», «Вінницькі реалії», «Економка», журнал «Fashion week», рекламне агентство «Рост Медиа», інформаційні сайти myvin.vn.ua, vmr.gov.ua, vinnitsa.info, tyt.vse, perluna.com.ua, vip.vn.ua.
Чекаємо на вас для отримання естетичного задоволення на площі Театральна, 7 липня (свято Івана Купала).

Шоу барабанів почнеться о 17.40.
Початок Fashion-показу «Пляжна мода» о 18.00


Переглядів: 5027
Поширень: 0