«Шолудецька Січ - 2010»В прес – центрі головного управління з питань внутрішньої політики , у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації 01.07.2010р. відбулася прес – конференція керівників проекту «Шолудецька Січ - 2010». На якій були присутні - Юлія Грига – голова громадської організації «Філософія серця», Олександр Кожуховський – керівник проекту «Шолудецька Січ - 2010», Пилип Прудиус – голова Громадської ради при обласній раді та при облдержадміністрації, Надія Максимчук – голова Координаційної ради клубів за місцем проживання.

В серпні минулого року громадською організацією «Філософія Серця» за фінансової підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження» було реалізовано проект «Намет – 2009 у Вінницькій області»», в рамках якого проводився наметовий табір «Дитячі Шешори на Поділлі». У таборі відпочило 140 дітей з м. Вінниці та області. Цього року дана організація знову отримала підтримку на проведення наметового табору.

Учасниками наметового табору «Шолудецька Січ - 2010» можуть бути діти віком від 12 до 16 років із багатодітних, малозабезпечених, неповних сімей та сімей, що потерпають від наслідків фінансово-економічної кризи. Місце проведення таборування – Немирівський район. Табір працюватиме у дві зміни протягом липня (серпня) 2010р. Участь у таборі безкоштовна, покривають витрати організатори проекту.

Партнерами проекту традиційно є Громадська рада при Вінницькій обласній Раді, громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» та Координаційна рада клубів за місцем проживання. Громадська рада при Вінницькій обласній Раді сприятиме в організації загальної роботи табору, громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» - забезпечує табір кваліфікованим персоналом (Вожаті, лікарі, кухар, тренери), а Координаційна рада клубів за місцем проживання – формуватиме списки дітей.

Для участі у наметовому таборі «Шолудецька Січ - 2010» необхідно подати пакет документів.

Контактна особа для подачі документів:

Максимчук Надія Михайлівна, моб. тел. 0982952853


Переглядів: 5325
Поширень: 0