До початку вересня один із швейцарських трамваїв, які працюють у Вінниці буде перетворено у екскурсійний трамвай-кав’ярню. Буде зроблено в яскравому стилі зовнішнє і внутрішнє оформлення вагону. У салоні буде встановлено мультимедіа систему з великими моніторами.

Молодіжною радою міста спільно з відділом розробляються екскурсійні маршрути для вінничан і гостей. Сприяння в реалізації проекту надає трамвайно-тролейбусне управління міста.

До початку проекту залишилось обрати назву трамваю і залучити найбільш талановитих юнаків і дівчат, які знайомитимуть вінничан та гостей з історією та туристичними об’єктами міста.

Відділ сім’ї, молоді та туризму міста запрошує талановитих вінничан та вінничанок до участі у конкурсі стюардес-гідів. Переможцям конкурсу буде надана можливість безкоштовно пройти навчання з проведення екскурсій та обслуговування туристичних груп.

Учасники конкурсу будуть брати участь у проведені екскурсій та туристичних заходів. Для них буде організовано фотосесію та зйомки рекламного роліка.

За словами начальника відділу Руслана Анфілова до проекту залучатимуться талановиті люди на різних умовах. Для організації екскурсій з дітьми та зустрічей гостей міста конкурсанти працюватимуть у робочий час, для екскурсійних маршрутів вихідного дня будуть потрібні найкращі студенти, які зможуть це робити у вільний від основного навчання час. Вінницькі стюардеси-екскурсоводи будуть туристичною родзинкою Вінниці. Вони завжди привертатимуть увагу. Привітні, розумні, уважні вінницькі гіди-стюардеси стануть обличчям туристичної галузі Поділля.

Не пропустіть свій шанс – беріть участь у конкурсі і перемагайте.

Основні вимоги: вміння та бажання виступати публічно, приємна зовнішність, володіння українською та російською мовами. Вітається знання історії міста та вміння працювати з дітьми.

Свої резюме з фото направляти за адресою: [email protected]. З поміткою «конкурс стюардес».

Також відділ сім’ї, молоді та туризму міста запрошує взяти участь у конкурсі на назву екскурсійного трамваю-кав’ярні.

Основні вимоги: креативна назва з одного або двох слів, яка має сподобатись городянам і гостям. На конкурс можна подати необмежену кількість варіантів. Заявки приймаються індивідуальні та від груп авторів.

До участі у конкурсу не приймаються: нецензурні, політичні та рекламні назви.

Назва-переможець буде нанесена на трамваї. Автори найкращих назв будуть нагороджені цінними призами. Конкурс проводиться до 15 серпня 2010 року.

Пропозиції назви екскурсійного трамваю-кав’ярні направляти за адресою: [email protected] з поміткою «назва трамваю».

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 59-52-82.


Переглядів: 8020
Поширень: 0