Бізнесмени, які входять до складу Ради, зустрічатимуться із підприємцями на першому поверсі в Центрі адміністративних послуг «Прозорий офіс». Планується, що така співпраця допоможе оперативно реагувати на проблеми, пов\'язані з веденням підприємницької діяльності в місті.

Рада підприємців при міському голові була створена у травні 2009 року. До її складу увійшли активні бізнесмени, які мають досвід у підприємницькій справі та володіють максимальним об\'ємом інформації з приводу розвитку підприємництва у Вінниці та проблемних питань. Спільна робота самих підприємців і міської влади уже дала позитивні результати - восени минулого року підписано Меморандум про співпрацю між контролюючими органами та Радою підприємців при міському голові.

Тепер підприємці перейшли до нового виду діяльності - вони будуть консультувати вінничан з приводу ведення бізнесу та допомагатимуть їм уникнути багатьох проблем, з якими часто зустрічаються початківці. Також до громадської приймальні можна буде звертатись із скаргами та пропозиціями щодо питань підприємництва.

У відповідності до складеного графіку прийому, кожен із членів Ради працюватиме у приймальні щодня з 17 до 18 години. А протягом дня буде можливість звернутись до відповідального секретаря Ради.

Як повідомила начальник управління економіки і інвестицій Вінницької міської ради Галина Якубович, що до членів Ради підприємців можна також звертатись за допомогою офіційного сайту міської ради за адресою www.vmr.gov.ua у розділі «Економіка міста/Рада підприємців/Запитання до Ради підприємців».


Переглядів: 4246
Поширень: 0