11 вересня на вінничан чекатимуть історичний карнавал, денні інтерактивні майданчики, а також яскраве вечірнє шоу за участю популярних українських співаків та гуртів, ведучим якого буде відомий шоумен Ігор Кондратюк. А ще вдень у ЦПКіВ ім. Горького маленькі вінничани, віком від трьох до п\'яти років, змагатимуться на трьохколісних велосипедах.

Дедалі частіше під час проведення загальноміських свят вінничани стають не лише глядачами святкувань, а й самі беруть безпосередню участь у них. Цьогоріч у День народження Вінниці також будуть проводитись інтерактивні конкурси та розваги, учасниками яких зможуть стати усі бажаючі.

Мешканці міста, які виявлять бажання проявити свої співочі таланти, зможуть зробити це на площі Театральній, де відбудеться «Караоке по-вінницькі» з Ігорем Кондратюком. Як повідомляють в управлінні культури міської ради, співочий конкурс носитиме дещо інший характер та буде відрізнятись від своєї телевізійної версії. Під час конкурсу Ігор Кондратюк обиратиме ще й найкращу ведучу міста Вінниці, з якою і буде вести вечірню програму на фінальному майданчику святкувань на площі ім. Василя Стуса. Тож кожна чарівна вінничанка, яка має гарні ораторські здібності, гарну зовнішність та приємний голос, має шанс стати ведучою головної події першого дня свята. Для цього варто лишень завітати на площу Театральну та продемонструвати свої здібності. Особливі критерії відбору та умови конкурсу оголосить Ігор Кондратюк вже під час самого конкурсу.

Поки відомий телеведучий обиратиме собі «пару» для вечірнього дійства, у центральному парку культури та відпочинку ім. Горького, який відтворюватиме атмосферу радянських часів, відбудеться ще один конкурс - «забіг карапузів». Його головними дійовими особами стануть наймолодші вінничани. Головна умова конкурсу - наявність трьохколісного велосипеду, біла панамка та вікова межа від трьох до п\'яти років. Батькам, які хочуть, аби їх чадо виграло цікавий приз, слід вже подавати заявку та реєструватися в управлінні культури Вінницької міської ради.


Переглядів: 4921
Поширень: 0