Слід зниклого з Вінниці молодика знайшли аж в Москві. У ВЗГ УМВС області повідомили, що затримали його у Москві ще 22 серпня. До Вінниці доставили літаком 17 грудня. Затримувати зловмисника їздили наші УБОЗівці на чолі з начальником відділу розкриття резонансних злочинів УБОЗ УМВС Олегом Пелехом.

Нагадаємо, що вбивство біля "Кумбар" було скоєно 26 березня 2007 року. Внаслідок бійки, яка виникла між двома компаніями, що того вечора відпочивали у дискоклубі, один хлопець потрапив до реанімації, інший - від отриманих ножових поранень помер на місці. За інформацією ВЗГ УМС, смертельними виявися три удари ножем.

І хоча з самого початку ця справа була на особистому контролі начальника УМВС в області Василя Поліщука, слідство, зокрема, ускладнювало те, що свідки не дуже хотіли розповідати про те, що бачили і чули. Очевидно, боялися. І справді, після бійні біля "Кумбар" містом поповзли чутки про "відморозків", які показали "сільським бикам" їхнє місце (вбитий та поранений хлопці були з Ямполя). Таксисти ж радили колегам нікого не брати на підсадку, особливо п\'яних молодиків.

Невдовзі у Вінниці на пр. Космонавтів невідомі встромили ножа у спину вінничанину. Останній з товаришем (обоє трохи напідпитку) мали необережність не розминутися з компанією молодиків, яка йшла назустріч. Пораненого чоловіка госпіталізували, він залишився живим. Як з\'ясувалося згодом, і ніж, і фігуранти цього випадку були ті ж, що і біля "Кумбар".

- Наразі затримано ряд осіб, до яких обрано запобіжні заходи, в тому числі і підписка про невиїзд, - повідомляють у ВЗГ УМВС області. - Їхня роль у справі визначиться в ході слідства. Троє осіб знаходяться під вартою, один - ще в розшуку. До підозрюваного, якого екстрадували з Москви, мають також оперативний інтерес співробітники УБОЗу інших областей України (затриманий деякий час жив у Миколаєві, раніше не судимий). Зараз він знаходиться в слідчому ізоляторі. За фактом вбивства і хуліганства порушені кримінальні справи.


Переглядів: 3542
Поширень: 0