Цьогоріч святкування розпочалось 8 вересня у концертній залі «Плеяда», де зібрались найкращі спортсмени, їхні тренери та керівники спортивних організацій міста.

Урочистості розпочались із перегляду стрічки про спортивні досягнення вінничан на найпрестижніших змаганнях та олімпіадах. Далі міський голова Володимир Гройсман спільно із своїм заступником Анатолієм Вороною та головою комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергієм Краєвським привітали спортивну еліту міста, вручивши їм грамоти за високі спортивні здобутки, а також кубки та медалі.

У своєму вітальному слові очільник Вінниці Володимир Гройсман привітав присутніх із професійним святом та подякував за кропітку щоденну роботу. «Спортивній Вінниці є чим пишатися, - зазначив міський голова. - І це заслуга не лише наших спортсменів, а в першу чергу їхніх тренерів. Нам не потрібно зупинятися на досягнутому, а розвивати спортивну активність серед городян. Ми повинні зробити усе для того, аби кожна людина у кожному районі нашого міста мала можливість займатися спортом і фізичною культурою, аби наші діти були здоровими та активними і досягали успіхів у професійному спорті».


Переглядів: 2896
Поширень: 0