Наступного тижня, 23 жовтня, у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Садовського відбудеться фестиваль моди «Вінницький подіум «Осінь-Зима 2010-2011». За сталою традицією участь у ньому візьмуть як відомі вінницькі дизайнери, дизайнери-початківці, так і відомі дизайнери з Києва. Крім того, цьогоріч вже вдруге на свято моди до Вінниці приїде телеведуча Руслана Писанка.

Початок фестивалю моди запланований на 14-ту годину. Він буде складатись із трьох блоків. У першому - свої колекції вінничанам презентуватимуть дизайнер Олена Добровольська, дизайн студіа «Еліс Мей» (Людмила Бевз та Олена Малай), та «Тріумф». Крім того, свої колекції демонструватимуть дизайнери-початківці з Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва, державного професійно-технічного навчального закладу «Вінницький центр професійної технічної освіти технологій та дизайну» та ДПТ НЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг». А для любителів зручного одягу буде представлена колекція у спортивному стилі.

У другому блоці для модників і модниць Вінниці будуть представлені колекції «Фіалкове натхнення» Оксани Когут та «Щасливий одяг» від Олесі Пащенко, а також колекція від дизайнера «Ольгара». Модні новинки сезону осінь-зима представлятимуть також дизайн студії «Багіра», «Тоніка» та «Ажур» (колекція Горбонос Наталії). Свої нові колекції представлять салон трикотажної моди «Нелі-Ко» та торгова марка Світлана Теренчук.

Після перерви, у заключному блоці фестивалю моди, відбудеться презентація колекцій від знаних дизайнерів з Києва (поки що їхні імена організатори тримають у таємниці) та дизайн студія «ДЕСС». Родзинкою фестивалю, як завжди, стане ексклюзивна колекція від провідного вінницького дизайнера Олександра Очеретного.

Заступник начальника управління розвитку споживчого ринку та послуг Наталія Коптєва розповідає, що фестиваль є гарною нагодою для дизайнерів-початківців, які зможуть заявити про себе, а для відомих дизайнерів - продемонструвати свої останні колекції та налагодити нові і зміцнити партнерські стосунки. «Вбрання, створене з винятково якісних тканин, з оригінальною фурнітурою та модними аксесуарами до нього, а на додачу - оригінальна режисура під час самого показу: усе це чекає на вінницьких модників та модниць на «Вінницькому подіумі «Осінь-Зима2010-2011», - говорить Наталія Коптєва.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні розвитку споживчого ринку та послуг міської ради за тел. 35-57-05.


Переглядів: 5845
Поширень: 0