Відповідне доручення Прем’єр-міністр Микола Азаров сформував на нараді з вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку Вінницької області.

Прем\'єр-міністр поставив завдання до кінця року ввести в експлуатацію сім вінницьких недобудов

«Нам необхідно знаходити стимули для завершення будівництва тих семи недобудов, які у вас є, ступінь готовності яких складає 70-80%. Я ставлю завдання, щоб до кінця року їх будівництво було завершено, вони були введені в експлуатацію та розпочався процес реалізації житла», - підкреслив Прем’єр-міністр.

Крім того, Глава Уряду зазначив, що у цілому по країні зафіксовано відновлення будівництва та економіки, а отже, за його словами, рано чи пізно попит на нерухомість зросте.

Він уточнив, що в найближчі декілька років ціни на нерухомість не зростуть до того рівня, який був у 2006-2007 роках: «Я думаю, що в найближчі декілька років ми до таких цін не повернемося».

При цьому Микола Азаров підкреслив, що і Уряд, і влада на місцях повинні розробити ряд стимулів для пожвавлення будівельної галузі. Водночас він уточнив, що Уряд вважає будівельну галузь пріоритетною для України.

Фоторепортаж перебування прем\'єр-міністра у Вінниці дивіться у фотогалереї.


Переглядів: 3387
Поширень: 0