На свято завітали представники органів місцевого самоврядування, ветерани Великої Вітчизняної війни та любителі кіно. Крім того, із ювілейною датою колектив «Родини» привітала народна артистка України та Росії, лауреат премії України імені Тараса Шевченка Лариса Кадочникова.

Від міської влади колектив ювіляра вітав заступник міського голови Микола Гунько. Він зазначив, що незважаючи на досить невелику кількість працівників «Родини», вони роблять велику справу. «Це єдиний комунальний кінотеатр, який зберігся у нашому місті, - говорить Микола Гунько. – В першу чергу це заслуга Галини Боднар, яка вже понад четверть віку працює на посаді директора кінотеатру «Родина». Сеанси у цьому кінотеатрі приносять радість і ветеранам війни, і дітям, і студентам». Микола Гунько вручив колективу кінотеатру подяки від міської голови Володимира Гройсмана, а також грошовий сертифікат на придбання необхідної для кінозали техніки.

Народна артистка України та Росії, лауреат премії України ім. Тараса Шевченка Лариса Кадочникова також привітала ювілярів із 65-річчям: «Ви щодня піднімаєте культуру українського кіномистецтва, проводите кінофестивалі, що дозволяє молоді пізнавати культуру інших країн та звичаї свого народу. Щиро вам дякую за цю дуже нелегку роботу та бажаю вам повні зали глядацької аудиторії та подальших успіхів».


Переглядів: 5995
Поширень: 0