ТОВ «ЕпіЦентр-К» активно розвиває свою мережу будівельно-господарських гіпермаркетів В Україні. 29 жовтня у Вінниці офіційно відкрито 26-й супергіпермаркет національної мережі.

Збудований ТОВ «ЕпіЦентр-К» гіпермаркет знаходиться в районі Західного автовокзалу по Хмельницькому шосе на земельній ділянці у 5 га, займаючи торгівельну площу у 23 тис. кв. м, з відкритою стоянкою-паркінгом на 400 автомобілів.

В урочистому відкритті торгівельного центру взяли участь керівництво області та засновники ТОВ «ЕпіЦентр-К», народні депутати України.

Голова облдержадміністрації Микола Джига зазначив, що відкриття гіпермаркету «Епіцентр» - це нові робочі місця, податки у місцеві бюджети та в кінцевому результаті покращення рівня життя кожного жителя міста та району. Окрім цього це приклад коли влада дала зелене світло забудівельникам і прискорила проходження дозвільних процедур заради споживача.

Засновники ж гіпермаркету подякували голові облдержадміністрації за підтримку у створенні торгівельного центру.

У відкриття гіпермаркету ТОВ «ЕпіЦентр-К» інвестувало понад 80 млн. грн. Створено 380 робочих місць. Та й будівництво завершено рекордними темпами – за три місяці, що вже стало маркою ТОВ «ЕпіЦентр-К».

Як запевнила Галина Герега, засновник компанії ТОВ «ЕпіЦентр-К», - незалежно від місця проживання кожен українець має право доступу до великого асортименту будівельних матеріалів, а також мати можливість придбати їх за гарними цінами.

Будь-який покупець зможе вибрати із широкого асортименту продукції за найнижчими цінами – будматеріали, електротехніку, інструменти, вироби з металу, декор для оселі та саду, покриття для підлоги, сантехніку тощо.
Персонал гіпермаркету має зручний графік роботи, необхідне медичне обслуговування та харчування.

Представники гіпермаркету підкреслили, що постійно розглядають можливість співпраці з місцевими компаніями, виробниками будматеріалів з постачання товарів в будівельно-господарський гіпермаркет і готовий розглянути їх пропозиції.

Оцінити широкий асортимент товарів, доступну цінову політику та європейські стандарти обслуговування тепер можуть і вінничани. Адже з 30 жовтня двері «Епіцентру» відкриті для всіх.

Для довідки:
Компанія «ЕпіЦентр-К» - національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів. Перший гіпермаркет національної мережі «ЕпіЦентр-К» був відкритий в 2003 році в Києві. За 6 років розвитку по всій Україні відкрито 26 гіпермаркетів, 20 у регіонах і 6 у столиці,
У гіпермаркеті пропонують понад 200 тисяч різновидів товарів, які розподілені у десяти відділах - зокрема, сад та город, інструменти, декор, посуд та чимало інших.
На сьогодні в мережі працює понад 15 000 людей і ця кількість постійно зростає. До кінця 2010 року заплановане відкриття другого гіпермаркету у Харкові.


Переглядів: 11286
Поширень: 0