На сьогоднішній день за попередніми даними Володимир Гройсман отримав майже 80% підтримки вінничан, а партія, від якої, власне, він і висувався на посаду мера, здобула близька 34% голосів виборців. Жоден з кандидатів на посаду мера великих міст України не має такого переконливого результату довіри від виборців.

На початку брифінгу Вінницький міський голова Володимир Гройсман подякував вінничанам за підтримку його кандидатури та членів його команди у депутатський корпус міста та Вінницьку районну раду та запевнив, що робитиме усе можливе, аби виправдати довіру виборців та продовжувати роботу, спрямовану на якісні зміни в обласному центрі, а також розпочати її і у Вінницькому районі. «Я хочу сьогодні в першу чергу подякувати вінничанам за підтримку, яку ми відчували протягом більш ніж чотирьох років, і ту підтримку, яку ми отримали на цих виборах. - каже Вінницький міський голова Володимир Гройсман. - Ми провели дуже багато зустрічей. Я вдячний людям, які приходили на ці зустрічі, ставили питання, і за їх небайдужість. Жодне з цих питань не буде упущено. Питання людей завжди були в основі нашої роботи. Хочу запевнити, що ми зробимо усе, щоб забезпечити ще чотири роки якісних змін і виправдати довіру людей, оскільки ця довіра - велика відповідальність перед вінничанами, яку ми несемо».

Очільник міста також зазначив, що у міській раді нового скликання його команда буде працювати із тими людьми, хто націлений на поліпшення добробуту вінничан та розвиток обласного центру. А з тими людьми, які сповідують інші принципи, однодумцям Володимира Гройсмана не по дорозі. «Наша команда йшла на вибори з реальною програмою та реальними планами дій, тому сумнівів у їх реалізації на сьогоднішній день у нас немає, - говорить керманич Вінниці. - Іще багато треба зробити у комунальному господарстві, охороні здоров\'я, освіті, культурі, формуванні міського середовища. Усе це входить у наші плани, і ми одразу після завершення формальних процедур приступимо до їх реалізації».

За попередніми даними, команда Володимира Гройсмана, яка висувалась від політичної партії «Совість України» у Вінницьку міську раду, набрала майже 34% голосів, а також здобула перемогу на 23 із 25 одномандатних виборчих округах міста. Відтак, у міськраді партія «Совість України» матиме більшість. І вже незабаром на територіях мажоритарних округів розпочнуть свою роботу громадські приймальні депутатів від команди Володимира Гройсмана. За словами міського голови, у новому скликанні, коли половина складу міської ради обиралась по одномандатних виборчих округах, робота депутатів безпосередньо на територіях буде пріоритетом для членів його команди. Куратором цього процесу буде Сергій Моргунов, який у міській раді попереднього скликання був секретарем міської ради. Володимир Гройсман на брифінгу також зазначив, що не робитиме інтригу навколо претендента на посаду секретаря ради 6 скликання і вноситиме кандидатуру саме Сергія Моргунова.

Щодо підтримки кандидатів, які висувались від партії «Совість України» у Вінницькому районі, то за попередніми даними, вони отримають близько півтора десятка депутатських мандатів. Володимир Гройсман стверджує, що його команда у Вінницькій районній раді буде день у день працювати над якісними змінами в житті громад району. І додав, що ті мешканці Вінницького району, які довірили свої голоси кандидатам, котрі висувались від «Совісті України» на мажоритарних округах, поза будь-яким сумнівом відчують на собі позитивні зміни. Адже члени його команди сповідують ті ж самі принципи, що і він - для них пріоритетами є комфорт та якість життя людей.


Переглядів: 6096
Поширень: 0