«Незабаром усі бажаючі матимуть можливість летіти у Анталію та Єгипет з Вінницького аеропорту» - зазначив директор КП аеропорту «Вінниця» Ярослав Мазурець під час прес-конференції, яка відбулась 5 листопада.

На зустрічі з місцевими масмедійниками Ярослав Мазурець проінформував про те, що функціонування аеропорту є досить престижним і перспективним. Але поки що вінничани не можуть звикнути до цієї послуги. За його словами на даний час ведеться потужна і плідна робота щодо відкриття рейсів на Москву. Розроблені програми по перевезенню туристів з Ізраїлю та представників бізнесу з Вінниччини до Польщі.

Щодо вартості квитків, то президент туристичної агенції «УКРВІЗА» Сергій Онуфрійчук зазначив, що їх вартість залежить від кількості місць в літаку. Так, на сьогодні квиток від Вінниці до Лодзю (Польща) коштує 289 євро.

З боку місцевої влади, Генерального консульства Республіки Польща, керівництва та працівників аеропорту робиться усе можливе щоб робота Вінницького аеропорту була системною, якісною і доступною.


Переглядів: 8031
Поширень: 0