З Другої Всеукраїнської виставки-презентації «Інноватика в освіті України - 2010», яка нещодавно проходила у Києві, заклади освіти Вінниччини привезли усі види нагород.

Для участі у виставці навчальними закладами області було представлено 185 робіт від 30 професійно-технічних навчальних закладів, 41 роботу від 12 середніх загальноосвітніх шкіл (Калинівського, Козятинського, Липовецького районів, м. Вінниці), 2 роботи дошкільного навчального закладу № 35 м. Вінниці, роботи Бершадського медичного коледжу.

Безпосередньо у конкурсі взяли участь розробки 7-ми колективів навчальних закладів та освітніх установ регіону. Переможців визначали у наступних номінаціях: «Інноватика у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації», «Інноватика у співпраці загальноосвітньої середньої школи і професійно-технічних училищ», «Інноватика у науково-методичній роботі інститутів післядипломної педагогічної освіти по упровадженню педагогічних інновацій у сільських школах», «Інновації в діяльності позашкільного закладу освіти» та «Інновації у співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу, міжнародних організацій, видавництв з системою освіти».

Вперше від Вінницької області на конкурс було представлено міжнародний проект Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища та Доправної академії м. Тренчин (Словаччина) «Проектна діяльність професійно-технічних навчальних закладів з міжнародними освітянськими організаціями».

За результатами виставки-презентації було визначено та нагороджено навчальні заклади, які представили кращі інноваційні проекти, серед них – і заклади освіти Вінницької області:

Золотою медаллю:
- Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище;
- Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту.
Срібною медаллю:
- Вище художнє професійно-технічне училище №5 м. Вінниці;
- Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище;
- «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І – ІІІ ст.- гімназія №6 м. Вінниці».
Бронзовою медаллю:
- Вінницький обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників.


Переглядів: 3344
Поширень: 0