Цього року гра матиме назву «Пошуки моркви для Розумного Кролика». Команди по п\'ять чоловік змагатимуться за нагороду, яку вручатиме міський голова на закритті Головної ялинки Вінниці 15 січня 2011 року.

Минулого року активні та азартні городяни, які виявили бажання провести свята в захоплюючих пригодах, шукали діамант для Рожевої Пантери. Оскільки у Вінниці головний герой Нового 2011 року Розумний Кролик, який дуже полюбляє овочі, то цьогоріч головним завданням для учасників квесту буде пошук втраченої морквини.

Для того, аби знайти головний трофей, команди повинні подолати ряд перешкод. Кожен із етапів гри розпочнеться із дезорієнтації учасників. Їм зав\'яжуть очі та вивезуть до місця старту, яке може знаходитись у будь-якому районі нашого міста. Там на учасників квест-гри чекатимуть різноманітні задачі - розшифрування ребусу, розгадування головоломок, виконання завдань тощо. Лише після того, як усі завдання будуть виконані, команди зможуть рухатися далі, до іншого пункту призначення.

Відбіркові тури квесту відбудуться 3, 5, 8 та 10 січня. Фінал пройде 12 січня. Переможці гри будуть визначені 15 січня, на закритті головної ялинки Вінниці. Саме вони отримають грошовий приз та цінні подарунки від міської влади. Ті команди, які здобудуть перемогу у відбірковий турах, матимуть можливість безкоштовно відвідати ковзанку або ж пограти у боулінг.

Заявки на участь приймаються до 25 грудня 2010 року. Додаткову інформацію щодо участі у квест-грі «Пошуки моркви для Розумного Кролика» можна отримати за тел. 59-51-48, або ж на сайтах www.vmr.gov.ua, www.tq.vn.ua або ж за номером ISQ 380289075, 78999572

 


Переглядів: 3564
Поширень: 0