21 грудня міський голова Володимир Гройсман спільно із головою Вінницької облдержадміністрації Миколою Джигою та головою обласної ради Сергієм Татусяком нагородили переможців і призерів Всеукраїнських та міжнародних змагань, а також їх тренерів грамотами, подяками, пам\'ятними відзнаками та грошовими преміями.

Рік, що минає видався досить плідним на перемоги вінницьких спортсменів. Вінничани виборювали звання чемпіонів світу, Європи, а також ставали срібними та бронзовими призерами чемпіонатів з боксу, кульової стрільби, греко-римської боротьби та інших видів спорту. Зокрема, Олег Неклюдов здобув звання чемпіона світу з боксу серед молоді, Ольга Мазур та Людмила Яременко стали чемпіонками Європи зі спортивного орієнтування, Іван Чупринко - чемпіон Європи з пауерліфтингу, а Віталій Голюк здобув звання чемпіона Європи серед молоді з веслування на байдарках і каное.

Міський голова Володимир Гройсман привітав спортсменів та їх тренерів із наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, а також із перемогами на спортивній арені. «Сьогодні ми маємо серйозний потенціал серед тренерського складу, маємо талановиту молодь, яка прославляє і наше місто, і нашу країну, - зазначив очільник Вінниці. - Бажаю вам здоров\'я, нових звершень та нових перемог, а також підтримувати та підвищувати той рівень спортивних здобутків, про які сьогодні знають не лише у Вінниці та Україні, а й поза межами держави».


Переглядів: 3846
Поширень: 0