Щомісяця кращі учні Вінницьких загальноосвітніх, спортивних та спеціалізованих мистецьких шкіл, а також студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, які здобули призові місця у всеукраїнських та альтернативних олімпіадах різних рівнів, отримують стипендії міськради.

Упродовж І півріччя 2010-2011 навчального року стипендіатами стали майже 330 учнів та студентів, які вибороли понад 1600 призових місць у міських, обласних та всеукраїнських олімпіадах.

Цьогоріч стипендії міської ради отримали 330 учнів та студентівНаприкінці року представники учнівської та педагогічної еліти міста зібралися у театрі ім. Садовського, де в урочистій атмосфері кращих з кращих привітав Вінницький міський голова Володимир Гройсман. Очільник міста зазначив, що сьогодні у Вінниці є значні перемоги та досягнення на освітянській ниві. «Ми маємо гідну шкільну еліту, яку слід підтримувати і робити усе для того, аби кількість таких талановитих дітей у Вінниці невпинно зростала, - говорить Володимир Гройсман. – Сьогодні мені, не менш ніж вашим батькам, хочеться, щоб на кожному етапі свого життя ви були переможцями. Те покоління, яке сьогодні присутнє у цій залі, в майбутньому вершитиме долю нашого міста, області та країни. Бажаю вам вдалого завершення року, що минає, а у наступаючому – завжди бути першими».


Переглядів: 3493
Поширень: 0