Наразі залишилось лише вирішити питання зі вступним річним внесоком, а це 1650 доларів. Це мають владнати вже наступного тижня, запевнив заступник начальника управління комп"ютеризації та телекомунікацій міської ради Володимир Романенко.

Про можливість отримати престижний статус "сертифікований партнер" "Майкрософт", працівники управління комп\'ютеризації дізнались з офіційного сайта "Майрософт". Оцінили можливості, обговорили доцільність статусу і виріши - це вигідно.

- Як з\'ясувалось, ми самі того не бажаючи, виконали вимоги, які ставить корпорація до можливих партнерів, - розповідає Володимир Романенко. - Зокрема, створили та розгорнули комп"ютерну мережу в міській раді та підпорядкованих комунальних управліннях. Наші працівники мають відповідний рівень підготовки. Але нам довелось скласти іспити у Києві незалежній тестовій організації.

Статус "сертифікованого партнера", каже Володимир Романенко, дає право протягом року отримувати та використовувати деяке ліцензійне програмне забезпечення "Майкрософт". Зокрема, це 30 копій Office, Windows та 5 копій сервера.
- Ми підрахували, що можемо використовувати сертифіковану продукцію на суму до 2 млн. гривень. Також ми маємо право протягом року на 5 дзвінків у центральний офіс "Майкрософт". І протягом восьми годин корпорація повинна вирішити нашу проблему.
Офіційно стертифікованим партнером "Майкрософт" буде управління комп\'ютеризації та телекомунікацій Вінницької міської ради.


Переглядів: 3331
Поширень: 0