Максим МартинюкЗаявлені департаменти у міській раді замість управлінь та відділів набувають реальних обрисів і... нових керівників. Декількох з них у вівторок представив міський голова Володимир Гройсман. Так, керівником департаменту комунальних ресурсів буде нині діючий начальник управління комунального майна Ігор Шутак. Директором департаменту самоврядного контролю стане колишній податківець Віктор Кривіцький, який наразі очолює Замостянську райадміністрацію Вінниці. А департамент архітектури, містобудування та кадастру очолить Максим Мартинюк.

Міський голова Володимир Гройсман вже підписав відповідне розпорядження, і офіційно до роботи нові директори департаментів приступлять з 1 квітня.

Втім, Максим Мартинюк квітня чекати не буде. Він почне працювати вже з 16 лютого. За півтора місяці, через які управління архітектури також перетвориться на департамент, новий керівник має визначити фаховий рівень кожного працівника і визначитись, хто з працівників залишиться на роботі у департаменті.

- Я не був задоволений якістю роботи управління архітектури і містобудування та управління земельних ресурсів, - зазначив міський голова Володимир Гройсман. - Не всі резерви, які у нас є, були використані. Я думаю, що з новою структурою, новими завданнями та з новою командою, яка буде працювати з 1 квітня, нам вдасться змінити ситуацію у кращий бік. Максиму Петровичу потрібно буде все розпочинати з чистого листка. Завдання, які стоять перед департаментом архітектури, містобудування та кадастру: перше – це формування міського середовища, друге – це дерегуляція, спрощення, мінімізація термінів, публічність дозвільних процедур, чесність і доступність – це є надзвичайно важливим. І третє – це питання комплексних послуг, які ми повинні надавати в тому числі і використовуючи комунальне підприємство, розвивати його діяльність, розширювати можливості, максимально робити все для людей, підприємців, фізичних осіб.

Майбутньому директору департаменту архітектури Максиму Мартинюку – 34 роки. Починав ка”єру з головного спеціаліста у районному відділі пенсійного фонду. Викладав менеджмент у Європейському університеті фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу. Окрім цього, Максим Мартинюк працював головою правління ВАТ «Спеціалізована будівельна компанія «Водпроект», начальником управління охорони та раціонального використання водних ресурсів центрального апарату Міністерства охорони навколишнього середовища України, першим заступником начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області.


Переглядів: 12631
Поширень: 0