Петра Бойка нагороджено «Орденом Усмішки»У приміщенні Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Садовського 21 лютого відбулась церемонія нагородження директора Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок», голови Вінницького обласного осередку Національної хореографічної спілки України, Народного артиста України Петра Бойка «Орденом Усмішки».

Петра Бойка нагороджено «Орденом Усмішки»Цей орден вручають діти дорослим за те, що вони цінять дитинство та приносять радість. Кавалерами цього почесного ордену є такі відомі у всьому світі люди, як Іоан Павло ІІ, Далай Лама IX, король Саудівської Аравії, королева Швеції, Стівен Спілберг та багато інших. Орден виглядає як медаль, покрита блакитною емаллю із зображенням сонця, що посміхається. Орденська стрічка із білого муару із зображенням квітів.

Вінницький центр художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок» є профільним освітнім та виховним позашкільним закладом естетичного напрямку, який дає дітям та юнацтву додаткову освіту і забезпечує умови для розвитку природних нахилів та інтересів дітей та підлітків. На сьогоднішній день в Центрі «Барвінок» займаються понад 1200 дітей віком від 5 до 17 років.

Петра Бойка нагороджено «Орденом Усмішки»З самого початку діяльності закладу були закладені оригінальні ідеї розкриття талантів кожної дитини через занурення в цілісне поле культурний мистецький простір. Саме такий підхід дав можливість педагогічному колективу розширити творчі і виконавські можливості дитячих колективів Центру. Навчально-виховний процес відбувається за авторськими програмами, створеними колективом педагогів під керівництвом відмінника освіти України Петра Бойка.

Найголовнішим досягненням «Барвінку» є атмосфера дружби, взаємоповаги, творчості, що панує в колективі.


Переглядів: 4616
Поширень: 0