виставка дитячої творчості «Країна юних майстрів»Захід, що проходив у Київському Палаці дітей та юнацтва, зібрав кращих вихованців позашкільних навчальних закладів держави – призерів та переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів.

Кожен регіон готував експозицію за окремим напрямом виховної роботи. Відповідно до спрямування презентації, учні організовували творчі містечка, мери яких і представляли експонати гостям виставки. Вінничани презентували трудове виховання учнівської молоді в галузі сільськогосподарського виробництва та садівництва. Варто зауважити, що за зміст та естетику оформлення наша експозиція була відзначена оргкомітетом заходу.

До складу делегації області увійшли 3 учні та 3 педагогічні працівники: директор Вінницької обласної станції юних натуралістів Ольга Драгомирецька, методист станції Любов Жовтоножук, директор Краснопільської СЗОШ І-Ш ст. Гайсинського району Катерина Сидорчук, члени учнівської виробничої бригади цієї ж школи – старшокласниці Тетяна Уманська та Яна Горбань, член трудового загону садівників Копайгородської СЗОШ І-Ш ст. Барського району, десятикласниця Ірина Роздоба.

виставка дитячої творчості «Країна юних майстрів»Усі учасники виставки мають значні досягнення у позашкільній діяльності. Так, Вінницька обласна станція юних натуралістів за підсумками відкритого Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» у 2010 році стала лідером серед закладів еколого-натуралістичного профілю. Учнівська виробнича бригада Краснопільської СЗОШ І-Ш ст. Гайсинського району у Всеукраїнському конкурсі учнівських виробничих бригад минулого року завоювала Гран-прі, а Копайгородська СЗОШ І-Ш ст. Барського району є лідером вузькопрофільного трудового учнівського загону з садівництва.

Виставку кращих творчих та винахідницьких робіт вихованців позашкільних навчальних закладів держави відвідали також Президент України Віктор Янукович, Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, представники Уряду та адміністрації столиці.


Переглядів: 5741
Поширень: 0