Вже наприкінці наступного тижня роботи планують завершити, повідомили газеті „МІСТО". Як каже начальник управління комунального майна та благоустрою вінницької міської ради Ігор Корольчук, буде встановлено 205 світлових точок. Це коштуватиме вінницькому міському бюджету 190 тисяч гривень.

Світильники такого типу ще й не всюди встановлені  у Вінниці. Це - сучасні енергозберігаючі ліхтарі. Разом з новим освітленням у Великій Стадниці встановлять ще й зонувальні шафи. Завдяки ним можна буде відключати світильники за певним графіком, якщо така потреба виникне - наприклад, з 2-ї до 3-ї години ночі.

- Ще не всюди в Вінниці є такі світильники, - розповідає Ігор Корольчук. - Але в нас є програма по освітленню міста. Плануємо в наступному році - в 2009 році - завершити освітлення міста такими світильниками. В Стадниці ми практично на всіх вулицях встановимо світильники. До цього в селі були освітлені тільки дві вулиці.

Цього ж року в Великій Стадниці встановлять дитячий майданчик у дитячому садочку, зазначив Ігор Корольчук. А також - зроблять дві з чотирьох артезіанських свердловин. На це передбачено 600 тисяч гривень. Всі ці заходи вінницька влада реалізує в рамках угоди, укладеною між районною державною адміністрацією і вінницькою міською радою.


Переглядів: 3110
Поширень: 0