Торгово-промислова палата Сербії та її Представництво в Україні зацікавленні у встановленні двосторонніх економічних контактів між підприємцями Республіки Сербія та України. Вінницька область є одним з регіонів-лідерів України з погляду ведення підприємницької діяльності. З огляду на це, Представництво торгово-промислової палати Сербії в Україні організовує презентацію у місті Вінниця, Україна, з метою презентації Республіки Сербія в якості ділового партнера, надання інформації для зацікавлених підприємців Вінницької області про можливості розвитку взаємовигідної співпраці.

Очолюватиме делегацію організаторів Його Високість Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Сербія в Україні пан Душан Лазич. Проводитимуть зустріч:

  • Пан Желько Ерцег, Голова Представництва Торгово-промислової палати Сербії в Україні, генеральний керуючий компанії «Агро Інвест Україна» МК Group;
  • Пані Майя Вранич, економічний радник Посольства Республіки Сербія в Україні;
  • Пан Предраг Мінич, член Представництва Торгово-промислової палати Сербії в Україні.

Заплановані строки проведення: 31 березня 2011 року, четвер, о 12.00 годині.

Для участі у переговорах необхідно заповнити анкету учасника форуму, яка додається. Участь у заході для вінницьких підприємств - безкоштовна.

Заповнену анкету просимо надіслати заздалегідь, але не пізніше 30 березня до відділу зовнішньоекономічних зв\'язків та перекладів Вінницької ТПП (тел/факс: 0432 52-03-54 або на електронну адресу [email protected]).


Переглядів: 4447
Поширень: 0