МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ\'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
23.03.2011 N 161
м.Київ

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.07.2010 № 1395-р "Про передачу цілісних майнових комплексів санітарно-епідеміологічних станцій Вінницької області у державну власність"

НАКАЗУЮ:

1. Прийняти із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області цілісні майнові комплекси санітарно-епідеміологічних станцій у державну власність з віднесенням до сфери управління МОЗ України відповідно до переліку (додаток 1).

2. Створити комісії для прийняття цілісних майнових комплексів санітарно-епідеміологічних станцій з питань передачі об\'єктів у державну власність (додаток 2).

3. Комісіям здійснити приймання-передачу майна, оформити відповідні акти згідно з вимогами Порядку надання та розгляду пропозицій щодо передачі об\'єктів з комунальної у державну власність та утворення і роботи комісій з питань передачі об\'єктів у державну власність, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 № 1482, та у десятиденний строк подати їх МОЗ України на затвердження.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Міністр І.М.Ємець


Переглядів: 3058
Поширень: 0