У вінницькому обласному управлінні внутрішніх справ відбулась робоча зустріч начальника УМВС генерал-майора міліції Валерія Ноніка, керівництва УМВС з координатором Служби Безпеки Корпусу Миру в Україні Сергієм Пашинським та представником американських волонтерів Джеймсом Білом.

В УМВС відбулась зустріч з представниками Корпусу миру в Україні

Головна мета зібрання – налагодження співробітництва, забезпечення діяльності волонтерів, які в Україні працюють за декількома проектами – викладання англійської мови в навчальних закладах, допомога студентам в досягненні успіху в освіті, розвиток молоді, співпраця з неурядовими організаціями, органами влади та бізнес-структурами з метою сприяння соціального та економічного розвитку на місцевому рівні.

Основною темою обговорення за «круглим столом» стало попередження правопорушень проти американських волонтерів та координація дій на випадок надзвичайних ситуацій. Результатом зустрічі стало досягнення домовленостей про надання за необхідності правової допомоги волонтерам зі США. Генерал Нонік зазначив, що усі повідомлення про правопорушення, які надходять до органів та підрозділів внутрішніх справ в обов’язковому порядку реєструються та оперативно розглядаються незалежно від громадянства потерпілих.

В свою чергу вінницьким міліціонерам було запропоновано допомогу у вивченні усім бажаючим англійської мови до Євро-2012.


Переглядів: 3329
Поширень: 0