Активісти учнівського врядування шкіл Вінниччини боролися за звання «Лідер – 2011» В обласному будинку культури учителя пройшов регіональний конкурс учнівського самоврядування «Лідер – 2011», присвячений 20-й річниці Незалежності України, що зібрав найактивніших представників учнівської молоді. У І-му турі конкурсу, який відбувався на рівні районів та міст Вінниччини, учасники готували один із проектів на запропоновані теми. За результатами відбіркового (заочного) туру, журі визначило 6 лідерів, які й взяли участь в обласному етапі конкурсу.

Серед основних завдань заходу: створення умов для самоствердження особистості лідера, удосконалення роботи учнівського врядування в загальноосвітніх школах області, виявлення та пропаганда кращого досвіду учнівського врядування у навчальних закладах та сприяння підвищенню ролі лідера в шкільному колективі.

«У будь-якому суспільстві є люди, які готові повести за собою інших, які можуть висловити власну ідею, захистити та довести її необхідність і отримати підтримку громади, - зазначила у вітальному слові заступник начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації, голова журі конкурсу Олена Чорна. – Учасники фінального етапу конкурсу вже є лідерами, і сподіваюсь, що в майбутньому вони стануть елітою держави і будуватимуть щасливе життя для усіх нас».

Учасники змагання мали змогу проявити свої лідерські якості у конкурсах, як: візитка; презентація мобільного веб-сайту, присвяченого проекту; бліц-конкурс – двохвилинна промова на тему, обрану із кошика, «Моя країна – Україна» та виставка «Світ захоплень моєї родини».

Активісти учнівського врядування шкіл Вінниччини боролися за звання «Лідер – 2011» За загальними підсумками заходу, журі визначило переможців конкурсу «Лідер – 2011»:

І місце - Дар’я Баталова, проект «Фірмовий стиль та імідж роботи лідера» (Середня загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей № 7 м. Вінниці);

ІІ місце - Вікторія Майданик, проект «Дитина з особливими потребами серед нас: за і проти» (Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 1 ім. героя Радянського Союзу О.А. Бичковського, смт. Крижопіль) та Ярослав Шрамко, проект «Я – лідер. Секрети успіху» (НВК: Гайсинська середня загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст. – гімназія);

ІІІ місце - Тетяна Калічевська, проект «Батьки і діти: покарання, взаєморозуміння» (Летківська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. Тростянецького району); Яна Федик, проект «Фірмовий стиль та імідж роботи лідера» (Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 3 м. Бара) та Вікторія Калязіна, проект «Крок назустріч. Джерела конфліктів та шляхи їх вирішення» (НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – гімназія м. Жмеринки).

Переможці конкурсу нагороджені грамотами управління освіти і науки обласної державної адміністрації, а учасникам заочного етапу змагань вручено відповідні дипломи.

 


Переглядів: 4416
Поширень: 0