Зокрема, вулиця Артинова стане куточком Італії, Театральна площа - центром французької моди, у сквері Козицького «оживуть» стародавні лицарі, а в парку Горького, неподалік від Літнього театру, своєю шоу-програмою вінничан вітатимуть гості із міста-побратиме Кельце.

Третій рік поспіль на День Європи атмосферу європейських міст створюють представники різних країн. Цьогорічне свято не є виключенням - лише із міста Кельце до Вінниці із своєю програмою приїде делегація у складі більш ніж 20 акторів, які покажуть дві вистави під відкритим небом, розважатимуть вінничан вогняним шоу, а також професійно наноситимуть на обличчя усіх бажаючих тематичні малюнки типу боді-арт.

Любителів брейк-дансу також чекає приємна новина - спеціально до Дня Європи до Вінниці завітає четвірка професійних танцюристів із Кельце. Один із них - віце-чемпіон Польщі, який проводитиме майстер-класи для бажаючих навчитися танцювати брейк-данс.

А для тих городян, які захоплюються театральним мистецтвом, актори Тернопільського академічного обласного драматичного театру імені Т.Г.Шевченка привезуть музичну комедію «Труфальдіно із Бергамо» за мотивами п\'єси Карло Гольдоні «Слуга двох панів». У виставі буде задіяно близько двох десятків молодих акторів. Головні ролі виконуватимуть Сергій Бачик, Оксана Малінович, Олександр Папуша, Віталій Луговий та інші.

Гарячий італійський темперамент, іскрометний гумор, любовні колізії та щасливий кінець, а також оригінальні костюми акторів, запальні танці та живий звук - усе це чекатиме на городян у новій постановці відомого режисера В\'ячеслава Жили, як і минулого року на великій сцені під відкритим небом біля Літнього театру ввечері 21 травня о 20:00.


Переглядів: 8418
Поширень: 0